VÄLKOMMEN till min blogg. Här lägger jag upp kort och annat som jag tillverkar mestadels av material som jag säljer. Ibland petar jag in bilder på nytt material som kommit in. Min största kanal är Tradera. Du ser ett urval av mina auktioner rulla förbi här nedan. Kika gärna in.

Mina auktioner på Tradera

söndag 22 maj 2011

Har varit på Liseberg med min blåsorkester så igår blev det inte ett dugg pysslat. Sedan upptäckte jag att man kan lägga upp auktioner helt gratis på Tradera denna helgen så då blev det till att försöka bli av med lite gammalt. Här är några paket som man kan buda på nu.





4 kommentarer:

  1. Hej Lena jag har kollat ditt tradera i helgen...jag är intresserad av dinna rosor de som är 1,5 cm chockrosa eller cerice samt de ljusblå men jag skulle behöva 40 st av vardera i bara de färgerna.dvs 80 st.. hittar inget sådant på tradera... har du att sälja för tex 1 kr styck samt porto...Maria Wannmyr

    SvaraRadera
  2. Titta gärna in och gör en beställning om du hittar något på min hemsida. Där har jag allt i rosväg som jag säljer.
    http://www.123minsida.se/pappex

    SvaraRadera
  3. Hejsan igen, jag har kollat din hemsida det fanns mycket men tyvärr inga ljusblå eller cerise små rosor typ 1,5 cm...det får bli en annan gång.. tack ändå Maria

    SvaraRadera
  4. Estetiskt verkar det inte finnas någon skillnad mellan modellen fake Panerai med begränsad upplaga och de tre kvartsutgåvorna, utom några fake Tag Heuer få millimeter i storlek, ett metallarmband i vintage stil snarare än en gummiband och olika fake Audemars Piguet färgval. Huruvida beslutet att utrusta den begränsade upplagan med en Sellita-rörelse fake IWC och ett armband garanterar ytterligare 2 300 $ på dess prislapp kanske kan fake rolex provocera debatt, men djuphåriga fans av originalet kan gärna betala premien för att få fake Rolex den mer autentiska återskapandet av 1970-talsmodellen, särskilt eftersom den finns rolex replica i begränsat antal.

    SvaraRadera